Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

"Τρέξε χωρίς τερματισμό" για φιλανθωπικό σκοπό!


Από το απόγευμα της Δευτέρας 1 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:00 μ.μ. έως και το απόγευμα της Τετάρτης 3 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 17:00 μ.μ., οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης θα έχουν την ευκαιρία να μεταβούν στο χώρο της ΔΕΘ, όπου θα έχουν την δυνατότητα να περπατήσουν ή να τρέξουν  κατ' επιλογή τους για φιλανθρωπικό σκοπό!
Καθ' όλη τη διάρκεια των 48 ωρών που θα διαρκέσει ο φιλανθρωπικός αγώνας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εισέλθουν στην είσοδο της ΔΕΘ ώστε να εγγραφούν δωρεάν και να τους παρασχεθεί  ένα ειδικό τσιπάκι όπου θα μετράει τα χιλιόμετρα που θα διανύουν για όσο χρόνο βρίσκονται εντός της ΔΕΘ.
Τα ιδιαίτερα γνωρίσματα του συγκεκριμένου αγώνα είναι πως δε διαθέτει γραμμή τερματισμού, καθώς και το ότι ο κάθε συμμετέχων μπορεί να  αποχωρήσει και να επανέλθει ξανά εντός του χώρου μέσα στη διάρκεια των 48 ωρών, ώστε να συνεχίσει τη συμμετοχή του.
Κάθε χιλιόμετρο που θα διανύουν οι συμμετέχοντες θα αντιστοιχεί σε χρηματικό ποσό που θα διατεθεί στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο, στο Ορφανοτροφείο Θηλέων "Μέλισσα" και στο Πολυιατρείο Θεσσαλονίκης "Γιατροί του Κόσμου".
Μετά τη λήξη του αγώνα θα ανακοινωθούν σε πίνακα με αλφαβητική σειρά όλα τα ονόματα όσων συμμετείχαν, καθώς επίσης και τα ποσά που αντιστοιχούν στα χιλιόμετρα που διένυσε ο καθένας εξ' αυτών.
Αξίζει να στηρίξουμε όλοι μας αυτή την φιλανθρωπική προσπάθεια!
(Περισσότερες πληροφορίες στο www.ermis1877.gr)
Δέσποινα Ζησοπούλου   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
Προσοχή: 1. Η σελίδα λειτουργεί σε εθελοντική βάση. Τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.
2. Όσοι και όσες απευθύνονται στη διαχείρηση με απορίες και ερωτήσεις είναι απαραίτητο να αναγράφουν και το e-mail τους για τη δυνατότητα απάντησης.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την βοήθεια σας!