Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Τρέχουμε μαζί ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού!Για 6η συνεχόμενη χρονιά, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού "Αλμα Ζωής" με την έγκριση της Οργάνωσης Susan G. Komen for the Cure® διοργανώνει τον Αγώνα Greece Race for the Cure®, ο οποίος αποτελείται από έναν Αγώνα Δρόμου 5χλμ και έναν Περίπατο 2χλμ.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού ''Άλμα Ζωής'' διοργανώνει τον αγώνα στον οποίο χιλιάδες άνθρωποι, πάσχοντες και μη, τρέχουν μαζί ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού, όπου τα τελευταία χρίνια έχει αυξηθεί αρκετά. Πέρυσι περίπου 15.000 άτομα πήραν μέρος και τρέξανε για καλό σκοπό. Φέτος ο Σύλλογος '' Άλμα Ζωής'' έχει βάλει ως στόχο να αυξηθεί ο αριθμός των συμμετεχόντων και έτσι να βάλουν ακόμα ένα λιθαράκι για να ακουστεί η φωνή τους ακόμα πιο μακριά. Επιπλέον στον αγώνα μπορεί ο καθένας μας να γραφτεί ατομικά ή ομαδικά. Ας τρέξουμε λοιπόν όλοι μαζί για την ζωή και για ένα καλύτερο αύριο χωρίς προβλήματα και πόνο.

Ο φετινός Αγώνας Greece Race for the Cure® θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014, στο Ζάππειο, στις 10:00π.μ.!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://www.almazois.gr/race2014/main.php

Έναρξη Διοργάνωσης: 10:30π.μ.
Εκκίνηση Αγώνα: 11:30π.μ.
Ευαγγελία Μπουρντούβαλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
Προσοχή: 1. Η σελίδα λειτουργεί σε εθελοντική βάση. Τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.
2. Όσοι και όσες απευθύνονται στη διαχείρηση με απορίες και ερωτήσεις είναι απαραίτητο να αναγράφουν και το e-mail τους για τη δυνατότητα απάντησης.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την βοήθεια σας!