Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Η ζωή δεν είναι πρόβα!

Η ζωή δεν είναι πρόβα. Η κάθε μέρα είναι «πρεμιέρα»!

Πίτερ Ντάνιελς


O ήλιος έξω από το παράθυρο λαμπερός σαν να σου χαμογελάει και σου λέει ζήσε... γεύσου... απόλαυσε… κάθε λεπτό που σου προσφέρεται! Χαμογέλα χωρίς να υπάρχει λόγος, γιατί ο λόγος υφίσταται και ξέρεις ποιος είναι; Η ζωή που σου έχει δοθεί και οφείλεις να τη γευτείς ως το τέρμα! Κοιτάω ψηλά τον ουρανό και η καθαρότητά του γεμίζει τα πνευμόνια και την ψυχή μου με οξυγόνο. 


Χαμογελάω και σκέφτομαι όσα όμορφα υπάρχουν γύρω μου. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν την δυνατότητα να γευτούν ούτε καν αυτά. Σέβομαι και είμαι ευγνώμων για όσα έχω. Η απληστία δεν ωφέλησε πότε κανέναν και αν το έκανε κάποια στιγμή του τα πήρε όλα πίσω… Έτσι ξαφνικά και αδέξια! Με σταθερά βήματα, αξίες, σεβασμό και αγάπη για τη ζωή θα κατορθώσω να φτάσω εκεί που αγαπώ. Όχι, δεν θα αφήσω τις συνθήκες να με αλλάξουν. Δεν θα μου/τους το επιτρέψω! 


Η μουσική χαμηλά και η μελωδία της με κάνει να νιώθω ζωντανός. Ο ήχος τόσο ζεστός και οι νότες ηχούν ευχάριστα στα αυτιά μου. Ξέρω να εκτιμώ τους κραδασμούς της ζωής και έχω μάθει να ερμηνεύω τους στίχους της. Δεν θα πάψω να τραγουδώ με ειλικρίνεια την αλήθεια… κόντρα σε όλους και σε όλα! Πεισματικά θα επιμείνω στις αξίες και τα πιστεύω μου χωρίς αυτό να σημαίνει πως βάζω παρωπίδες σε νέες και διαφορετικές ιδέες… Αρκεί να μη με κάνουν κάποιον που δεν θέλω να είμαι. Ας αγαπήσουμε τη ζωή και τον εαυτό μας! 


Κωνσταντίνος Μπαλντίδης

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
Προσοχή: 1. Η σελίδα λειτουργεί σε εθελοντική βάση. Τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.
2. Όσοι και όσες απευθύνονται στη διαχείρηση με απορίες και ερωτήσεις είναι απαραίτητο να αναγράφουν και το e-mail τους για τη δυνατότητα απάντησης.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την βοήθεια σας!