Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

H Μαίρη Συνατσάκη μιλάει για τις κρίσεις πανικού


Το σημερινό άρθρο δεν έχει πρωτογενές υλικό και ούτε μοιράζομαι μαζί σας τις σκέψεις ή ιδέες μου. Σήμερα μοιράζομαι μαζί σας τις σκέψεις κάποιου άλλου και κοινοποιώ την δουλειά του. Ο λόγος που το κάνω; Απλά γιατί πιστεύω πως το συγκεκριμένο βίντεο μπορεί να βοηθήσει αρκετούς από εσάς όχι να αποφύγετε ή να πάψετε να παθαίνετε κρίσεις πανικού αλλά να κατανοήσετε πως δεν είναι κακό, δεν είναι κάτι που μόνο σε εσάς συμβαίνει. Είναι πολλοί εκείνοι που παθαίνουν κρίσεις πανικού και ταλαιπωρούνται από διαταραχές άγχους. Είναι δίπλα μας, είναι φίλοι μας, είναι γονείς μας, είναι αδέρφια μας, είναι σχέσεις μας… είμαστε εμείς!

Η Μαίρη Συνατσάκη μέσα από το (εξαιρετικό) κανάλι της στο YouTube (http://bit.ly/2nBzP5N) ανοίγει την καρδιά της και μοιράζεται με όλους την εμπειρία έντεκα χρόνων παρέα με τις κρίσεις πανικού που την ταλαιπώρησαν. Όμως, πέρα από δυσκολία, οι κρίσεις πανικού στάθηκαν και ο λόγος για να μάθει τον εαυτό της, να γίνει πιο δυνατή και να καταλάβει την ουσία του να ζεις. Όπως αναφέρει η ίδια  μέσα από αυτή την εμπειρία βγήκε πιο δυνατή. Βλέποντας το βίντεο δεν θα λύσετε το «πρόβλημα» (αν και μη δόκιμη λέξη, καθώς δεν πρέπει να το βλέπουμε με αυτόν τον τρόπο), όμως θα δυναμώσετε και θα το δείτε, ενδεχόμενα, στο πλαίσιο που του αναλογεί. Επίσης, θα σας γίνει κατανοητό πως οι κρίσεις πανικού δεν ορίζουν την ζωή σας, ούτε είναι ικανές να σας στερήσουν προσωπικής, επαγγελματικής και όποιας άλλης επιτυχίας! Η Μαίρη είναι μια κοπέλα που έχει καταφέρει να πετύχει στην δουλειά της, να είναι δημιουργική, να εξελίσσεται και όλα αυτά παρότι βίωνε κρίσεις πανικού.

Eυχαριστούμε την Mairiboo για αυτό το όμορφο και από καρδίας βίντεο, λέγοντας της ένα μεγάλο ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! Δείτε το σχετικό βίντεο:
Για να κάνετε subscribe στο κανάλι της Mairiboo (aka Μαίρη Συνατσάκη) δείτε τον σύνδεσμο http://bit.ly/2nBzP5NΘα την βρείτε ακόμη:
Instagram: https://www.instagram.com/mairiboo/
FB page: https://www.facebook.com/MarySinatsaki/
Twitter: https://twitter.com/mairiboo
Snapchat: Mairibooreal


Κωνσταντίνος Μπαλντίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
Προσοχή: 1. Η σελίδα λειτουργεί σε εθελοντική βάση. Τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.
2. Όσοι και όσες απευθύνονται στη διαχείρηση με απορίες και ερωτήσεις είναι απαραίτητο να αναγράφουν και το e-mail τους για τη δυνατότητα απάντησης.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την βοήθεια σας!