Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Προτάσεις: Αγαπημένα Μαρτίου!


Ο Μάρτης έφυγε και μας άφησε παρακαταθήκη εμπειρίες, γεγονότα, όμορφες και άσχημες στιγμές, με τις οποίες θα πορευτούμε και από όλες κάτι έχουμε να πάρουμε. Όμως, σήμερα σας γράφω για να σας παρουσιάσω πράγματα, βιβλία και πρόσωπα που με εντυπωσίασαν και μου κέντρισαν το ενδιαφέρον και σας προτείνω να τα "τσεκάρετε" και εσείς, αν φυσικά το θέλετε και το επιθυμείτε. Πάμε να δούμε τα αγαπημένα του μήνα που πέρασε...


1. Αγαπημένο βιβλίο του μήνα: Το ταξίδι της Ελπίδας (Μαρία Τζιρίτα)

Λίγα λόγια για το βιβλίο:
Πειραιάς 1967. Το πλοίο Ελπίς σαλπάρει για Αυστραλία, μεταφέροντας εκατοντάδες διαφορετικούς ανθρώπους με μια κοινή ελπίδα. μια καλύτερη ζωή. Ανάμεσά τους και η Ελπίδα, που ταξιδεύει με πλαστή ταυτότητα, κουβαλώντας μαζί της το φρικτό μυστικό της. Ένας ώριμος επιχειρηματίας, πρώην ναυτικός, ο γοητευτικός γιατρός του πλοίου, μια απελπισμένη γυναίκα που αναζητά το παιδί της στη μακρινή ήπειρο, μια νεαρή κοπέλα που πηγαίνει στην Αυστραλία να παντρευτεί χωρίς τη θέλησή της είναι μερικά από τα πρόσωπα που θα γνωρίσει κατά τη διάρκεια αυτού του ταξιδιού και που θα σημαδέψουν τη ζωή της για πάντα. 

Άραγε θα καταφέρει να φτάσει στο λιμάνι της λύτρωσης και της ευτυχίας ύστερα από τριάντα ολόκληρες μέρες μέσα σ’ αυτό το πλοίο; Διασχίζοντας ωκεανούς, γνωρίζοντας για πρώτη φορά εξωτικά μέρη και άγνωστους πολιτισμούς, θα καταφέρει να απαλλαγεί από όσα την κρατούν δέσμια στο σκοτεινό παρελθόν της;

Θα το ανακαλύψετε σαλπάροντας μαζί με την Ελπίδα στο συναρπαστικό της ταξίδι… 
Από μια εξαιρετική συγγραφέα και όμορφο άνθρωπο, την Μαρία Τζιρίτα!


2. Αγαπημένος YouTuber του μήνα: Zoopy
Δείτε το κανάλι του εδώ

Ο Zoopy είναι ένας νέος YouTuber με μόνο 10.000 subscribers, που όμως μέσα από τα ταξιδιωτικά του βίντεο καταφέρνει να ταξιδέψει το κοινό που τον παρακολουθεί. Δεν ανεβάζει βίντεο απλά για να ανεβάσει, παρά μόνο αν έχει κάτι να δείξει με αυτό. Μέσα από τα ταξίδια του σκιαγραφεί και την άποψη του για την ζωή. Είναι από τους YouTubers που απάντα σε όλα τα σχόλια των subscribes με την ευγένεια και το ήθος να τον χαρακτηρίζουν. Αξίζει να "τσεκάρετε" τα βίντεο του! 3. Αγαπημένο προϊόν του μήνα: Αθλητικά Admiral Maker (Black-Grey)Τα παραπάνω αθλητικά τα αγόρασα πρόσφατα και τα έχω αγαπήσει. Δεν θα μπορούσανε να μην είναι στα αγαπημένα του μήνα. Το κόστος τους είναι στα 38 ευρώ και τα αγόρασα από γνωστό κατάστημα Outlet στην Αθήνα. Τα προτείνω ανεπιφύλακτα σε όσους αγαπούν τα running αθλητικά. Είναι μαύρα με γκρι λεπτομέρειες, είναι άνετα και ελαφριά στο πόδι. 


4. Αγαπημένο τραγούδι του μήνα: Κρυσταλλία - Την επόμενη φορά
Η Κρυσταλλία, πρώην τραγουδίστρια των Otherview,  τραγουδάει ένα γλυκό, χορευτικό και κεφάτο νέο τραγούδι που ακροβατεί μεταξύ του χειμώνα και του καλοκαιριού!

5. Αγαπημένο quote του μήνα: #dsquote


Θέλω να κάνω μόνο εκείνα που με κάνουν ευτυχισμένο, η ζωή είναι μικρή και δεν πρέπει να την αφήνουμε να περνάει με ανούσια άγχη!


Σημείωση: Δεν αποτελεί χορηγία το συγκεκριμένο άρθρο. Απλά παρουσιάζω αυτά που μου άρεσαν μέσα σε αυτόν τον μήνα!

Κωνσταντίνος Μπαλντίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
Προσοχή: 1. Η σελίδα λειτουργεί σε εθελοντική βάση. Τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.
2. Όσοι και όσες απευθύνονται στη διαχείρηση με απορίες και ερωτήσεις είναι απαραίτητο να αναγράφουν και το e-mail τους για τη δυνατότητα απάντησης.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την βοήθεια σας!