Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

10 + 1 πράγματα που δεν ήξερες!


Πέμπτη μεσημέρι και λέω ας μοιραστώ άχρηστες και χρήσιμες πληροφορίες μαζί σας. Λοιπόν, παρακάτω θα βρείτε 10 + 1 πράγματα που, μάλλον, δεν ξέρατε αλλά τώρα θα μάθετε. Δεν ξέρω αν θα σας φανούν χρήσιμα αλλά ότι μαθαίνει κανείς... καλό είναι! Όχι, όχι δεν είναι εκπαιδευτικό το άρθρο... μη σας ξεγελάει!

1. Παίζοντας video games πριν κοιμηθείς... μπορείς να ελέγξεις τα όνειρα που θα δεις! Καλά μη το πάρετε τόσο σοβαρά και κάθε βράδυ κοιμάστε με την παιχνιδομηχανή στο χέρι... χαλαρά! 
΄
2. Έρευνες έχουν δείξει πως το μάσημα τσίχλας κατά την διάρκεια της μελέτης-διαβάσματος βοηθάει στην καλύτερη συγκέντρωση. Επίσης, εάν μασήσετε την ίδια τσίχλα (εννοώντας ίδια γεύση) θα είναι πιο εύκολο να ανακαλέσετε τις μνήμες από όσα διαβάσατε. Εμένα πάλι με πονάει το κεφάλι και η γνάθος, όταν το κάνω αυτό.


3. Τα κουνούπια έχουν 47 δόντια, τα οποία τα βοηθούν να τρυπήσουν ακόμα και τα ρούχα μας για να εκπληρώσουν το σκοπό τους. Ποιόν σκοπό; να μας πιούν το αίμα! Γλυκά κουνουπάκια... μας χαλάτε το αγαπημένο καλοκαίρι αλλά τι να κάνετε και εσείς... πως θα ζήσετε;


4. Έχουν απαγορεύσει την προβολή του Donald Duck στην Φιλανδία... γιατί; Ο λόγος είναι πως δεν φοράει παντελόνι. Γυμνιστής, λοιπόν, ο θείος Donald για τους Φινλανδούς! 
5. Οι κροκόδειλοι καταπίνουν πέτρες για να μπορούν να βουτήξουν βαθιά στο νερό. Ωωω, δεν το φανταζόμουν. Πραγματικά δεν θα ήθελα να μάθω περισσότερα για αυτά τα κατά τα άλλα υπέροχα ζωάκια. 6. Στην αρχαία Ελλάδα λένε πως οι γυναίκες που εργάζονταν ως πόρνες φορούσαν σανδάλια που έγραφαν από κάτω την λέξη "ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ" ή "ΑΚΟΛΟΥΘΗ". Με αποτέλεσμα αυτό να αφήνει το αντίστοιχο αποτύπωμα στο χώμα και οι άνδρες να ξέρουν τι δουλειά έκαναν, ώστε να τις προσεγγίζουν ανάλογα. Κοίτα να δεις τι σκέφτηκαν... 7. H google έχει οπτικοποιήσει δρόμους σε όλο τον κόσμο με σκοπό την παροχή των υπηρεσιών του γνωστού Street View. Όμως, δεν σταματάει εκεί. Διαβάσαμε πως νοικιάζει καμήλες για να συλλάβει την θέα της ερήμου. Κοίτα να δεις... Πόσο χρήσιμο θα είχε φανεί στην Ρένα Βλαχοπούλου στο "Μια Ελληνίδα στο χαρέμι"; Όχι... πείτε μου!


  
8. Ήξερες ότι το Facebook σου δίνει την δυνατότητα, εκτός από Ελληνικά, Αγγλικά και όλες τις άλλες γλώσσες, να χρησιμοποιήσεις και την Αρχαία Ελληνική; Λες να έχει επιτυχία και να χρησιμοποιείτε; Μπα...


9. Ο αγαπημένος Ροναλντίνιο είχε κάνει συμφωνία αποκλειστικής συνεργασίας με την Coca-Cola. Έλα που σε συνέντευξη τύπου τον είδαν να πίνει Pepsi-Cola και του έσπασαν το συμβόλαιο. Τι σημαίνει αυτό; Προσέχουμε... για να έχουμε!

10. Ο Χίτλερ, ο Μέγας Αλέξανδρος, ο Ναπολέων και ο Μουσολίνι φοβόντουσαν τις γάτες. Μα γιατί; τι τους πείραζαν τα γλυκά αυτά ζωάκια; Ο Χίτλερ τις γάτες και οι άνθρωποι τον Χίτλερ... τραγική ειρωνεία! 


11. Extra Bonus: Ακούγοντας μόνο για 15 δευτερόλεπτα αισιόδοξη μουσική θα σας κάνει βλέπετε πιο θετικά τους ανθρώπους γύρω σας! Νομίζω θα ξεκινήσω άμεσα... no more comments.


Αυτά ήταν, λοιπόν, τα χρήσιμα ή και άχρηστα 10 + 1 πράγματα που δεν γνωρίζατε αλλά τώρα ξέρετε. Ελπίζω να διασκεδάσατε, εγώ πάντως το χάρηκα ειλικρινά. Θα τα πούμε στο επόμενο άρθρο μου. Μέχρι τότε; Καλά μπάνια, με αντηλιακό, καπελάκι και νερό. Έρχονται καύσωνες σου λέει! 

Κωνσταντίνος Μπαλντίδης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
Προσοχή: 1. Η σελίδα λειτουργεί σε εθελοντική βάση. Τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.
2. Όσοι και όσες απευθύνονται στη διαχείρηση με απορίες και ερωτήσεις είναι απαραίτητο να αναγράφουν και το e-mail τους για τη δυνατότητα απάντησης.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την βοήθεια σας!