Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

Προτάσεις: Αγαπημένα Ιουλίου!


Ο Ιούλης έφυγε! Μήνας αλλαγών, διακοπών και όμορφων στιγμών. Αυτός ο μήνας πέρασε και έφερε αγαπημένα πράγματα που θα μοιραστώ ευθύς μαζί σας. Πράγματα, βιβλία και πρόσωπα που με εντυπωσίασαν και μου κέντρισαν το ενδιαφέρον και σας προτείνω να τα "τσεκάρετε" και εσείς, αν φυσικά το θέλετε και το επιθυμείτε. Ας δούμε παρέα τα αγαπημένα του μήνα Ιουλίου…

1. Αγαπημένο βιβλίο του μήνα: «Γιατί εσύ;» του James Reed


Το συγκεκριμένο βιβλίο αποτελεί δώρο από μια υπέροχη φίλη που μου το πρότεινε και αγόρασε ως ευχετήριο δώρο για την νέα αρχή που έρχεται! Μέσα από τον συγκεκριμένο «οδηγό» θα βρείτε την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε για να ανακαλύψετε τη δουλειά που σας ταιριάζει.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Δεν είναι δυνατόν να προετοιμάσεις από μία απάντηση για όλες τις ερωτήσεις που μπορεί να σου γίνουν σε μια συνέντευξη για δουλειά. Όμως, από τις χιλιάδες ερωτήσεις που θα μπορούσαν να σου θέσουν, ποιες θα σε ρωτήσουν πράγματι;
Μετά από εκτεταμένη έρευνα ανάμεσα σε εκατοντάδες αξιολογητές συνεντεύξεων και χιλιάδες υποψήφιους, αυτό είναι το βιβλίο που θα σου δώσει επιτέλους την απάντηση.
Το «Γιατί εσύ;» βασίζεται σε άμεσα δεδομένα από τους κορυφαίους αξιολογητές-συνεργάτες του τεράστιου δικτύου συμβούλων προσλήψεων της Reed. Σας προσφέρει δυνατές τεχνικές προετοιμασίας, τον ακριβή τρόπο για το πώς θα πρέπει να απαντάτε σε συνηθισμένες ερωτήσεις και –πάνω απ’ όλα– πώς να αναπτύξετε μια επιτυχημένη νοοτροπία στη συνέντευξη, αυτή που θα σας βοηθήσει να περάσετε με άριστα τη δοκιμασία της συνέντευξης.


Μέσα από κλασικές ερωτήσεις, όπως «Πες μου για σένα» και «Ποια είναι τα μεγαλύτερα μειονεκτήματά σου;» μέχρι περίπλοκες δοκιμασίες, όπως «Πούλησέ μου αυτό το στιλό» και «Πόσα φανάρια κυκλοφορίας υπάρχουν στο Λονδίνο;» ο James Reed σας αποκαλύπτει τι πραγματικά ρωτάει και ψάχνει ο αξιολογητής σας.

2. Αγαπημένοι YouTuber του μήνα: The Carrot TardsΔείτε το κανάλι του εδώ

Οι Carrot Tards είναι ένα δίδυμο στο YouTube. Μετρούν λίγους μήνες στη συγκεκριμένη πλατφόρμα και έχουν 11.358 subscribers (τη στιγμή που μιλάμε). Μολαταύτα, η πορεία τους είναι ανοδική και ξεχωρίζουν για το χιούμορ και την ειλικρίνεια τους μέσα από τα βίντεο που δημιουργούν για τους συνδρομητές τους. Τα «καρότα» ακούν στα ονόματα Σιλένα και Άλεξ. Δυο από τις αγαπημένες σειρές βίντεο που έχουν, οι οποίες τους ξεχωρίζουν, είναι τα «στο μάτι του καρότου» και τα «μεγάλα ντιμπέιτ». 


3. Αγαπημένο προϊόν του μήνα: Σακούλες κενού αέρα

Ναι, ναι, μπορεί να φαίνεται αστείο αλλά είναι αλήθεια. Το αγαπημένο προϊόν του μήνα Ιουλίου είναι οι σακούλες κενού αέρα. Μη τις υποτιμάτε, αν μετακομίζετε είναι ιδανικές για εξοικονόμηση χώρου ή αν έχετε μικρό σπίτι με περιορισμένους χώρους αποθήκευσης. Μπορείτε να τις βρείτε σε μεγάλα καταστήματα παιχνιδιών (ναι, αυτά με τις εξαιρετικά εμπνευσμένες και χαμηλής αισθητικής διαφημίσεις) ή σε καταστήματα με είδη σπιτιού και πακεταρίσματος. Είναι λίγο τσιμπημένες οι τιμές τους αλλά κάνουν θαύματα! Τοποθετείς τα ρούχα ή τις κουβέρτες και ρουφάς τον αέρα με την ηλεκτρική σκούπα! Αυτό ήταν… έγινε το θαύμα! 


4. Αγαπημένο τραγούδι του μήνα (του καλοκαιριού): Luis Fonsi - Despacito ft. Daddy Yankee


Ο Luis Fonsi θα έλεγα πως είναι ο κερδισμένος του καλοκαιριού και της χρονιάς. Με το τραγούδι “despacito” κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις και να δημιουργήσει το hit του καλοκαιριού σε παγκόσμιο επίπεδο! Δεν είναι λίγοι εκείνοι που μετάφρασαν το τραγούδι στις γλώσσες τους και έκαναν covers ή video parody. Pasito a pasito, suave suavecito. Nos vamos pegando, poquito a poquito…

5. Αγαπημένο quote του μήνα: #dsquoteΣημείωση: Το συγκεκριμένο άρθρο δεν αποτελεί χορηγία . Απλά παρουσιάζω αυτά που μου άρεσαν μέσα σε αυτόν τον μήνα!

Κωνσταντίνος Μπαλντίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
Προσοχή: 1. Η σελίδα λειτουργεί σε εθελοντική βάση. Τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.
2. Όσοι και όσες απευθύνονται στη διαχείρηση με απορίες και ερωτήσεις είναι απαραίτητο να αναγράφουν και το e-mail τους για τη δυνατότητα απάντησης.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την βοήθεια σας!