Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

ΣΚΕΨΕΙΣ: Μια εποχή τελειώνει…


«Μια εποχή τελειώνει…» και η επόμενη ξεκινά. Φεύγει το καλοκαίρι ή έχει φύγει ήδη γεμάτο αναμνήσεις, προβλήματα, όμορφες στιγμές, αλλαγές, νέα δεδομένα, αποχωρισμούς, γέλιο και θλίψη στις αποσκευές του. Τα πάντα είχε αυτό το καλοκαίρι… παράξενο, μοναδικό, ιδιαίτερο. Δεν ξέρω που να γείρω τη ζυγαριά. Όμορφο ή άσχημο; Τα πάντα είχε… τα πάντα! Μου αφήνει μια γλυκιά γεύση, απλά γιατί είχα την τύχη να το ζήσω με όσους αγαπώ παρά τα όποια προβλήματα. Είναι σημαντικό να εκτιμάμε τα πιο μικρά, τα πιο απλά και καθημερινά, αυτά  που μας γεμίζουν ειλικρινά, αληθινά και ουσιαστικά.  «Έρχονται οι μέρες του φωτός» και αυτό είναι η ανάσα για να συνεχίζουμε. Να συνεχίζουμε να χαμογελάμε, να ελπίζουμε, να ζούμε, να λέμε «ευχαριστώ» και «δόξα τω Θεώ», τον όποιο Θεό! Κοιτάζω ψηλά, χαμογελάω και ανασαίνω βαθιά… φωνάζοντας «ευχαριστώ»!

Καλό φθινόπωρο φίλοι μου… μη σταματάτε να ζείτε, να χαμογελάτε και να απολαμβάνετε το κάθε λεπτό! 

Υ.Γ. Παρέα μου σε αυτό το σύντομο ταξίδι σκέψεων, που μόλις διαβάσατε, ήταν η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος με το παιδί τους "Μέρες του φωτός"! 

Κωνσταντίνος Μπαλντίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
Προσοχή: 1. Η σελίδα λειτουργεί σε εθελοντική βάση. Τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.
2. Όσοι και όσες απευθύνονται στη διαχείρηση με απορίες και ερωτήσεις είναι απαραίτητο να αναγράφουν και το e-mail τους για τη δυνατότητα απάντησης.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την βοήθεια σας!