Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Tv series - 9JKL (οικογενειακή κωμωδία)!


 Καθώς καλωσορίζουμε τις πρώτες ημέρες του φθινοπώρου, υποδεχόμαστε και την καινούρια τηλεοπτική σαιζόν που εγκαινιάζεται για το 2017. Για να δούμε τι καινούρια τηλεοπτικά δρώμενα μας περιμένουν φέτος!

 Μία από τις σειρές της νέας σαιζόν που ξεχωρίσαμε είναι το 9JKL από το κανάλι CBS.

 Υπόθεση:

 O Josh Roberts (Mark Feuerstein) μετά από 12 χρόνια παραμονής στο Λος Άντζελες επιστρέφει και πάλι στη Νέα Υόρκη και πιο συγκεκριμένα όχι μόνο στην ίδια πολυκατοικία με την οικογένεια του αλλά στον ίδιο όροφο και σε ένα διαμέρισμα που βρίσκεται ανάμεσα από αυτό του αδερφού του και των γονιών του. (Οι γονείς του μένουν στο διαμέρισμα 9J, o Josh στο 9Κ και ο αδερφός του στο 9L, εξ' ου και ο τίτλος της σειράς σε 9JKL). Και αυτό θα ήταν υποφερτό αν η οικογένεια του δεν ξεπερνούσε τα όρια της ιδιωτικότητας του.

 Στο ένα σπίτι κατοικεί η μητέρα του Judy (Linda Lavin) και ο πατέρας του Harry (Elliott Gould). H Judy είναι τόσο ενθουσιασμένη που έχει και πάλι κοντά της τον γιο της ώστε έχει δωροδοκήσει τον θυρωρό κάθε φορά που έρχεται o Josh να την ενημερώνει για να τον περιμένει στην πόρτα. Ο δε Harry προσπαθεί να παρεμβαίνει διαρκώς στην επαγγελματική ζωή του γιου του. 

 Στο άλλο σπίτι μένουν ο αδερφός του Andrew (David Walton) με τη γυναίκα του Eve (Liza Lapira) και το νεογέννητο μωρό τους. Ο Andrew είναι ανταγωνιστικός χαρακτήρας και σε αντίθεση με τον αδερφό του δεν έχει ιδιαίτερο πρόβλημα στο να θέτει όρια στους γονείς τους αλλά ωστόσο ξεπερνάει και ο ίδιος τα όρια όσον αφορά τη ζωή του αδερφού του.

 Ο Josh βάλλεται κυριολεκτικά και από τις δύο πλευρές και συνειδητοποιεί ότι πρέπει να θέσει κάποια όρια γιατί η αγαπημένη του οικογένεια βρίσκεται συνέχεια δίπλα του σε υπερβολικό βαθμό!


 Πρόκειται για μία οικογενειακή κωμωδία που θα ξεκινήσει να προβάλλεται από τις 2 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα μέσα από το κανάλι CBS. 

Info:
  • To κανάλι έχει προγραμματίσει την προβολή της συγκεκριμένης σειράς αμέσως μετά τo ευρέως επιτυχημένο σίριαλ του "The Big Bang Theory".
  • Η σειρά είναι εμπνευσμένη από την προσωπική ζωή του πρωταγωνιστή Mark Feuerstein.
  • H μητέρα του τηλεοπτικού Josh, έχει υποδυθεί τη μητέρα του και στο παρελθόν στη σειρά "Conrad Bloom".
  • O πατέρας του τηλεοπτικού Josh υποδυόταν τον πατέρα του τηλεοπτικού Ross στη σειρά "Τα Φιλαράκια".

Δέσποινα Ζησοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
Προσοχή: 1. Η σελίδα λειτουργεί σε εθελοντική βάση. Τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.
2. Όσοι και όσες απευθύνονται στη διαχείρηση με απορίες και ερωτήσεις είναι απαραίτητο να αναγράφουν και το e-mail τους για τη δυνατότητα απάντησης.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την βοήθεια σας!