Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

10 έξυπνες προτάσεις για το σπίτι!


Το σπίτι είναι ο χώρος που ξεκουραζόμαστε, χαλαρώνουμε και περνάμε αρκετές από τις ώρες της ημέρας (όταν δεν δουλεύουμε). Συνήθως, θέλουμε να είναι άνετο, ευχάριστο και βολικό. Οι μαμάδες και οι γυναίκες του σπιτιού αντιμετωπίζουν μια σειρά από προβλήματα, όπως την εύρεση αποθηκευτικών χώρων, το συνδυασμό πρακτικών λύσεων και συνάμα με γούστο και την επιλογή έξυπνων και φθηνών επιλογών. Με βάση τα παραπάνω επέλεξα τις παρακάτω εικόνες-λύσεις, προτείνοντας να τις εφαρμόσετε στο σπίτι σας! Για ένα σπίτι όμορφο, βολικό και με προσωπικότητα… σαν εσάς!
1. Σπίτι σκύλου με γούστο!Έχεις σκυλάκι; θέλεις να του δώσεις το δικό του κρεβατάκι αλλά χωρίς να χάσεις την αισθητική του σπιτιού σου; Να η λύση για εσένα (αν και δεν συμφωνούμε με την σιδερένια πόρτα μπροστά από το σπιτάκι).   

2. Κιθάρα ή ραφιέρα; 
Θέλεις ραφάκια για μικρά μπιμπελό ή άλλα αντικείμενα; Βρες μια παλιά κιθάρα και κάνε τον χώρο σου να απογειωθεί. 

3. Καφές "επί του καναπέως".Θέλεις να πίνεις τον καφέ σου στον καναπέ, ενώ χαλαρώνεις; Μμμ, φοβάσαι ότι ένα ατύχημα θα μουσκέψει τα υφάσματα σου; Σου έχω τη λύση! Μια ξύλινη κατασκευή στις διαστάσεις του μπράτσου του καναπέ είναι η καλύτερη και κομψότερη επιλογή.

4. Σκάλα αλά παπουτσοθήκη.


Έχετε μια εσωτερική σκάλα και δεν ξέρετε πώς να εκμεταλλευτείτε τον κενό χώρο από κάτω; Ακόμα μια έξυπνη ιδέα σας περιμένει στην ακόλουθη φωτογραφία…

5. Σκάλα αλά παπουτσοθήκη (ν.2)
Δεν έχετε σκάλα με κενό χώρο στο πλαϊνό της… τότε χρησιμοποιήστε τις σκάλες σαν συρτάρια και αποθηκεύστε εκεί τα παπούτσια σας!

6. Σκάλα ή γωνιά βιβλίου;


Θέλεις να εκμεταλλευτείς τον κενό χώρο της σκάλας αλλά όχι για αποθήκευση παπουτσιών… μπορείς να τον κάνεις μια γλυκιά γωνιά διαβάσματος! Γλυκός, ζεστός και ευχάριστος χώρος που σε γεμίζει ζεστασιά.  

7. Για να μη γλιστράς στο μπάνιο.


Η μπανιέρα σας γλιστράει; επένδυσε τα πλακάκια με ξύλο. Όμορφο, άνετο και υγιεινό.  

8. Χαρτοθήκη για αλουμινόχαρτα!


Πάρε μια σιδερένια χαρτοθήκη, βίδωσε τη στο ντουλάπι της κουζίνας και τοποθέτησε εκεί τα αλουμινόχαρτα. Μια λύση έξυπνη και όμορφη!

9. Μενού φαγητών


Έξυπνος, όμορφος και χρήσιμος τρόπος να οργανώσεις το μενού της βδομάδας!

10. Αποθήκευση ξηρών καρπών και μπαχαρικών.  


Αποθήκευση ξηρών καρπών και μπαχαρικών συνδυάζοντας εργονομία και στυλ.  


Μπαλντίδης Κωνσταντίνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
Προσοχή: 1. Η σελίδα λειτουργεί σε εθελοντική βάση. Τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.
2. Όσοι και όσες απευθύνονται στη διαχείρηση με απορίες και ερωτήσεις είναι απαραίτητο να αναγράφουν και το e-mail τους για τη δυνατότητα απάντησης.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την βοήθεια σας!