Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

Αγαπημένα καλλυντικά του μήνα!Σε όλες τις γυναίκες αρέσουν τα καλλυντικά και η περιποίηση. Για αυτό λοιπόν θα σας παρουσιάζω κάθε μήνα τα αγαπημένα καλλυντικά, ρούχα και παπούτσια. Θα σας δίνω ιδέες και προτάσεις για όλα τα γούστα. Σήμερα θα σας δείξω τα αγαπημένα καλλυντικά του μήνα. Αυτά που μου άρεσαν σαν ποιότητα, σαν διάρκεια και σαν αποτέλεσμα. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν!

1. Αγαπημένο foundation 
 Το συγκεκριμένο foundation είναι από την εταιρεία Korres. Έχει πολύ καλή υφή, είναι καλυπτικό και σου αφήνει ένα φυσικό αποτέλεσμα στο τέλος. Το προτείνω για όσες επιθυμούν ένα ομοιόμορφο και φυσικό αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

2. Αγαπημένη κρέμα ημέρας
Η συγκεκριμένη κρέμα ημέρας είναι της εταιρείας NIVEA. Είναι για μεικτή προς λιπαρή επιδερμίδα. Είναι σε οικονομική τιμή και έχει τέλειο αποτέλεσμα. Ενυδατώνει το δέρμα και το κάνει να φαίνεται λείο και απαλό.

3. Αγαπημένο Concealer 

To συγκεκριμένο concealer, Mesauda Milano, έχει τέλεια υφή, είναι αρκετά καλυπτικό και πολλές φορές μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μόνο του χωρίς το foundation. Σας το προτείνω ανεπιφύλακτα.

4. Αγαπημένες σκιές ματιών

Η παλέτα με τις σκιές ματιών από την εταιρεία W7 είναι σε nude αποχρώσεις για όσους αγαπούν τα γήινα χρώματα. Έχουν μεγάλη διάρκεια και μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε για τις καθημερινές σας βόλτες ή για τη δουλειά σας, καθώς προσφέρουν ένα φυσικό αποτέλεσμα.

Αυτά είναι τα δικά μου αγαπημένα για το μήνα Σεπτέμβριο. Τα λέμε σε ένα μήνα για τα επόμενα αγαπημένα μας προϊόντα. Καλό μήνα!!!

Ευαγγελία Μπουρντούβαλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
Προσοχή: 1. Η σελίδα λειτουργεί σε εθελοντική βάση. Τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.
2. Όσοι και όσες απευθύνονται στη διαχείρηση με απορίες και ερωτήσεις είναι απαραίτητο να αναγράφουν και το e-mail τους για τη δυνατότητα απάντησης.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την βοήθεια σας!