Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

ΠαράΜύθοι: Ταξίδι Στο Χρόνο
 Εχθές με επισκέφθηκε μια φωνή από το παρελθόν.*

 [*Παρελθόν: σα να παίζει μπροστά στα μάτια σου μια αγαπημένη γνώριμη ταινία. Είδους; Ποικίλου. Σίγουρα περιπετειώδης. Λίγο ψυχολογικό θρίλερ, λίγο δράμα, λίγο κωμωδία, πολύ συναίσθημα.]

 Δε θα τη χαρακτήριζα απρόσμενη. Πάντα περιμένεις να σου συμβούν όσα επιθυμείς.

 Καμία διάθεση εχθροπραξίας και καμιά απολογίας. Γυρίσαμε για λίγο πίσω το χρόνο και πατήσαμε replay σε μια σκηνή θαλπωρής με ομορφιά καθημερινής τριβής. Σιωπηλή συνθηκολόγηση με διάρκεια στιγμής.

 Για ένα αγόρι που γελούσε. (Αλήθεια, το πιο όμορφο γέλιο που έχω ακούσει στη ζωή μου). Και για ένα κορίτσι που βιαζόταν να τα ζήσει όλα. Μαζί του. Γι' αυτό και έμεινε χώρια του.

 Ιστορίες όμοιες με αυτές που αφηγούμαστε στα παιδιά λίγο πριν εναποθέσουν τα όνειρα τους στον Μορφέα. Οφείλουμε, λοιπόν, να δώσουμε μια αισιόδοξη εκδοχή της κατάληξής τους.

 Διόρθωση λοιπόν. Ας το πάμε άλλη μία...

 Εχθές με επισκέφθηκε μια φωνή από το παρελθόν.

 Και μου είπε πως σκοπεύει να διατείνει την παραμονή της επί του παρόντος.

Δέσποινα ΖησοπούλουΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
Προσοχή: 1. Η σελίδα λειτουργεί σε εθελοντική βάση. Τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.
2. Όσοι και όσες απευθύνονται στη διαχείρηση με απορίες και ερωτήσεις είναι απαραίτητο να αναγράφουν και το e-mail τους για τη δυνατότητα απάντησης.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την βοήθεια σας!