Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Μια βόλτα στα μαγαζιά!Πριν λίγες μέρες κάνοντας μια βόλτα στα μαγαζιά, εντόπισα νέες τάσεις σε ρούχα και παπούτσια. Πάμε να σας παρουσιάσω τι θα φορεθεί το χειμώνα 2017-18 και να τα σχολιάσουμε παρέα.

1) Μπλούζες, πουκάμισα και παντελόνια με πέρλες
 
Θα έλεγα πως μου αρέσει η τάση με τις πέρλες στα ρούχα, αρκεί να μην είναι σε υπερβολή. Θεωρώ ότι τόσες όσες είναι αρκετές για να δώσουν το κάτι ξεχωριστό στο ντύσιμο.

2) Παπούτσια  με πέρλες

Η τάση με τις πέρλες εξαπλώνεται και στα υποδήματα. Προσωπικά οι πέρλες πάνω στα παπούτσια δεν μου αρέσουν. Πιστεύω ότι βγάζουν μια υπερβολή. Βέβαια υπάρχουν και γυναίκες που φοράνε τα συγκεκριμένα παπούτσια και τα αναδεικνύουν με το δικό τους τρόπο και στυλ. 

3) Μπλούζες με μανίκια καμπάνα

Όπως καταλάβατε και από τις εικόνες, η τάση για το χειμώνα είναι μία... οι πέρλες σε ρούχα και παπούτσια! Όμως, τα μανίκια με καμπάνα είναι ακόμη ένα τρεντ που κυριαρχεί στα ρούχα για το 2017-2018. Επίσης κυριαρχούν τα διάφορα χρώματα με κυρίαρχα το ροζ και το γκρι! 

Αυτά για σήμερα... τα λέμε σύντομα με νέα, ιδέες και tips που θα σας/μας ενθουσιάσουν! 

Ευαγγελία ΜπουρντούβαλουΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
Προσοχή: 1. Η σελίδα λειτουργεί σε εθελοντική βάση. Τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.
2. Όσοι και όσες απευθύνονται στη διαχείρηση με απορίες και ερωτήσεις είναι απαραίτητο να αναγράφουν και το e-mail τους για τη δυνατότητα απάντησης.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την βοήθεια σας!