Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Move Up - Pefka: γιατί όλοι κρύβουμε μέσα μας έναν χορευτή!


 Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε μια νέα σχολή χορού που έχει ανοίξει εδώ και λίγους μήνες στην πόλη της Θεσσαλονίκης και έχει τραβήξει δικαίως το ενδιαφέρον μας! Πρόκειται για μια προσπάθεια δύο νέων παιδιών που αγαπούν το χορό και το βάλανε σκοπό να μας μάθουν τα βήματά του! Πιο συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν ο Μανώλης Μανελίδης, ο οποίος διδάσκει χορό εδώ και αρκετά χρόνια, αποφάσισε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να ανοίξει μία σχολή όπου ο ίδιος και άλλοι καταρτισμένοι συνεργάτες του, θα μπορούσαν να μας μεταδώσουν τις γνώσεις τους επάνω στο χορό! Έπειτα, βρέθηκε ένας όμορφος και ζεστός χώρος στην περιοχή των Πεύκων στη Θεσσαλονίκη κι έτσι γεννήθηκε μια καινούρια σχολή. Και το όνομα αυτής: "Move Up - Pefka"!


 Ο καθένας μπορεί να μάθει να χορεύει και η "Move Up" υπόσχεται να μας δείξει τον τρόπο, καθώς κάνει το χορό εύκολο και διασκεδαστικό για όλους. Χορέψτε, γυμναστείτε, διασκεδάστε και χαλαρώστε! Ο χορός είναι ο καλύτερος τρόπος για να διώξετε το άγχος, να γνωρίσετε νέους ανθρώπους και να κάνετε φίλους. Κι αυτό ισχύει τόσο για τους ενήλικες όσο και για τα παιδιά που τα βοηθάει να κοινωνικοποιηθούν και να ξεδώσουν περνώντας δημιουργικά τον χρόνο τους. 


 Latin, salsa, tango, bachata, kizomba, zοumba, reggaeton, cheerleading, hip hop, breakdance, contemporary jazz, σύγχρονο, μπαλέτο ενηλίκων, ελληνικοί χοροί και μια πλειάδα άλλων χορών σας περιμένουν να τους γνωρίσετε! Το πρόγραμμα διανθίζεται τακτικά με διαφόρων ειδών νέες προσθήκες και εκδηλώσεις, μιας και διοργανώνονται αρκετά συχνά party της σχολής σε διάφορα μαγαζιά της πόλης. Επιπλέον, για όποιον ενδιαφέρεται δίνεται η δυνατότητα ατομικών μαθημάτων όπως και προετοιμασίας χορών για γάμους και άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις!


 Γιατί να επιλέξει κάποιος τη συγκεκριμένη σχολή; Επειδή τα μαθήματα γίνονται σε έναν όμορφο χώρο από ανθρώπους καταρτισμένους στο αντικείμενο τους με  διάθεση και αγάπη για αυτό που κάνουν! Στοχεύουν στην ποιότητα της παροχής των υπηρεσιών τους και δημιουργούν ένα άμεσο και φιλικό κλίμα μεταξύ των μελών της σχολής τους. 


 Η σχολή διαθέτει παιδικά, εφηβικά και τμήματα ενηλίκων, πρωινές και απογευματινές ώρες, ανάλογα με το πως βολεύει στο πρόγραμμα του καθενός. Επίσης, δίνει τη δυνατότητα στους γονείς να απασχολούνται ταυτόχρονα με τα παιδιά τους σε διαφορετικές αίθουσες.


 Αξιοσημείωτο είναι ακόμη, πως το πρώτο μάθημα σε κάθε είδος χορού είναι δοκιμαστικό, καθώς οι υπεύθυνοι στοχεύουν στο να κάνει ο κόσμος κάτι που θα του αρέσει πραγματικά κι έτσι του δίνουν την ευκαιρία πρώτα να δοκιμάσει και μετά να αποφασίσει ποιο είδος είναι αυτό που του ταιριάζει καλύτερα!


 Move Up Pefka, λοιπόν, γιατί όλοι κρύβουμε μέσα μας έναν χορευτή!

Στοιχεία επικοινωνίας:

Περιοχή: Λεωφόρος Παπανικολάου 100, Πεύκα, Θεσσαλονίκη
Τηλ. επικοινωνίας: 2311 296 333 και 6972 264 608

Δέσποινα Ζησοπούλου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δύο θρύλοι, μια έχθρα, ένα ατύχημα, και μια ιστορία αμοιβαίου σεβασμού

Ένα απόγευμα πριν χρόνια, ο μπαμπάς μου ετοιμαζόταν να παρακολουθήσει μια ταινία και πρότεινε να την δω κι εγώ, παρόλο που ήξερε ότι το θέμα της ταινίας δεν με ενδιέφερε στο ελάχιστο. Το ίδιο ήξερα κι εγώ, ωστόσο όμως έκατσα να την δω κι εν τέλει το θέαμα δικαίωσε πλήρως την απόφασή μου. Η ταινία έχει τίτλο "Rush" (2013) και αφορά την πραγματική ιστορία του ατυχήματος του Αυστριακού Νίκι Λάουντα (τον οποίο υποδύεται ο Daniel Brühl) σε αγώνα της Formula 1 το 1976, και την ισχυρή κόντρα του με τον Βρετανό Τζέιμς Χαντ (τον οποίο υποδύεται ο Chris Hemsworth) για την κατάκτηση του παγκόσμιου τίτλου εκείνη τη χρονιά. Οι δύο αυτοί αγωνιστές της Formula 1 έμειναν στην ιστορία του αθλήματος ως θρύλοι (έτσι προκύπτει και ο τίτλος). Τόσο πριν όσο και μετά την παρακολούθηση της ταινίας, η Formula 1 σαν διοργάνωση πάντα με αφήνει παγερά αδιάφορη. Η ταινία όμως είναι ένα αριστούργημα γιατί δεν προβάλλει απλώς την ιστορία γύρω από το ατύχημα, αλλά τον ανταγωνισμό μεταξύ του Λ

Οι διαφορετικοί τρόποι έκφρασης των συναισθημάτων μας

Άκουσα πριν καιρό σε μια συλλογή ξένων τραγουδιών ένα πολύ όμορφο τραγούδι, το οποίο αρχικά είχα ερμηνεύσει λάθος αλλά μετά από αναζήτηση είδα ότι η πραγματική ιστορία πίσω από το τραγούδι είναι πολύ πιο γλυκιά από ότι είχα σκεφτεί στην αρχή. Το τραγούδι είναι το "I'm not in love" των 10cc και ακολουθούν οι στίχοι με μετάφραση και τον σύνδεσμο στο τέλος του άρθρου:   "I'm not in love / Δεν είμαι ερωτευμένος So don't forget it / Οπότε μην ξεχνάς It's just a silly phase I'm going through / Ότι α πλώς περνάω μια χαζή φάση And just because / Κι επειδή I call you up / Σε παίρνω τηλέφωνο Don't get me wrong, don't think you've got it made / Μην μπερδεύεσαι , μη νομίζεις ότι πέτυχες I'm not in love, no no, it's because / Δεν είμαι ερωτευμένος, όχι, όχι, είναι επειδή   I like to see you / Θέλω να σε βλέπω But then again / Αλλά και πάλι That doesn't mean you mean that much to me / Αυτό δεν σημαίνει

Ψυχική ανθεκτικότητα

Με την έννοια ψυχική ανθεκτικότητα αναφερόμαστε στην ικανότητα ενός ατόμου να ξεπεράσει δύσκολες και στρεσογόνες καταστάσεις και να βγει πιο δυνατός μέσα από αυτές. Η εργασιακή καθημερινότητα, η οικογενειακή συνθήκη διαβίωσης αλλά και το κοινωνικό πλαίσιο μέσα στο οποίο ζούμε επηρεάζει την ψυχική μας κατάσταση. Όταν αντιμετωπίζουμε προβλήματα και δύσκολες καταστάσεις σε ένα από τα παραπάνω "σκέλη" της ζωής μας τότε τα υπόλοιπα λειτουργούν ως προστατευτικοί παράγοντες για να μπορέσουμε να ανακάμψουμε.  Τι γίνεται όταν νιώθουμε πως καταρρέουν οι αντοχές μας, υπάρχει αίσθηση αποσύνδεσης, αρνητικά συναισθήματα, οικογενειακές συγκρούσεις, απογοήτευση από τους "σημαντικούς άλλους" και οικονομικές δυσκολίες;  Τότε τα πράγματα δυσκολεύουν αρκετά. Η δουλειά που έχουμε να κάνουμε για να επιτύχουμε την ανάκαμψη είναι δύσκολη και αρκετά επώδυνη. Ωστόσο, δεν είναι αδύνατη . Άλλωστε "τα αγαθά κόποις κτώνται" και η ψυχική ανθεκτικότητα είναι μέγιστο αγαθό κα