Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Move Up - Pefka: γιατί όλοι κρύβουμε μέσα μας έναν χορευτή!


 Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε μια νέα σχολή χορού που έχει ανοίξει εδώ και λίγους μήνες στην πόλη της Θεσσαλονίκης και έχει τραβήξει δικαίως το ενδιαφέρον μας! Πρόκειται για μια προσπάθεια δύο νέων παιδιών που αγαπούν το χορό και το βάλανε σκοπό να μας μάθουν τα βήματά του! Πιο συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν ο Μανώλης Μανελίδης, ο οποίος διδάσκει χορό εδώ και αρκετά χρόνια, αποφάσισε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να ανοίξει μία σχολή όπου ο ίδιος και άλλοι καταρτισμένοι συνεργάτες του, θα μπορούσαν να μας μεταδώσουν τις γνώσεις τους επάνω στο χορό! Έπειτα, βρέθηκε ένας όμορφος και ζεστός χώρος στην περιοχή των Πεύκων στη Θεσσαλονίκη κι έτσι γεννήθηκε μια καινούρια σχολή. Και το όνομα αυτής: "Move Up - Pefka"!


 Ο καθένας μπορεί να μάθει να χορεύει και η "Move Up" υπόσχεται να μας δείξει τον τρόπο, καθώς κάνει το χορό εύκολο και διασκεδαστικό για όλους. Χορέψτε, γυμναστείτε, διασκεδάστε και χαλαρώστε! Ο χορός είναι ο καλύτερος τρόπος για να διώξετε το άγχος, να γνωρίσετε νέους ανθρώπους και να κάνετε φίλους. Κι αυτό ισχύει τόσο για τους ενήλικες όσο και για τα παιδιά που τα βοηθάει να κοινωνικοποιηθούν και να ξεδώσουν περνώντας δημιουργικά τον χρόνο τους. 


 Latin, salsa, tango, bachata, kizomba, zοumba, reggaeton, cheerleading, hip hop, breakdance, contemporary jazz, σύγχρονο, μπαλέτο ενηλίκων, ελληνικοί χοροί και μια πλειάδα άλλων χορών σας περιμένουν να τους γνωρίσετε! Το πρόγραμμα διανθίζεται τακτικά με διαφόρων ειδών νέες προσθήκες και εκδηλώσεις, μιας και διοργανώνονται αρκετά συχνά party της σχολής σε διάφορα μαγαζιά της πόλης. Επιπλέον, για όποιον ενδιαφέρεται δίνεται η δυνατότητα ατομικών μαθημάτων όπως και προετοιμασίας χορών για γάμους και άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις!


 Γιατί να επιλέξει κάποιος τη συγκεκριμένη σχολή; Επειδή τα μαθήματα γίνονται σε έναν όμορφο χώρο από ανθρώπους καταρτισμένους στο αντικείμενο τους με  διάθεση και αγάπη για αυτό που κάνουν! Στοχεύουν στην ποιότητα της παροχής των υπηρεσιών τους και δημιουργούν ένα άμεσο και φιλικό κλίμα μεταξύ των μελών της σχολής τους. 


 Η σχολή διαθέτει παιδικά, εφηβικά και τμήματα ενηλίκων, πρωινές και απογευματινές ώρες, ανάλογα με το πως βολεύει στο πρόγραμμα του καθενός. Επίσης, δίνει τη δυνατότητα στους γονείς να απασχολούνται ταυτόχρονα με τα παιδιά τους σε διαφορετικές αίθουσες.


 Αξιοσημείωτο είναι ακόμη, πως το πρώτο μάθημα σε κάθε είδος χορού είναι δοκιμαστικό, καθώς οι υπεύθυνοι στοχεύουν στο να κάνει ο κόσμος κάτι που θα του αρέσει πραγματικά κι έτσι του δίνουν την ευκαιρία πρώτα να δοκιμάσει και μετά να αποφασίσει ποιο είδος είναι αυτό που του ταιριάζει καλύτερα!


 Move Up Pefka, λοιπόν, γιατί όλοι κρύβουμε μέσα μας έναν χορευτή!

Στοιχεία επικοινωνίας:

Περιοχή: Λεωφόρος Παπανικολάου 100, Πεύκα, Θεσσαλονίκη
Τηλ. επικοινωνίας: 2311 296 333 και 6972 264 608

Δέσποινα Ζησοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
Προσοχή: 1. Η σελίδα λειτουργεί σε εθελοντική βάση. Τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.
2. Όσοι και όσες απευθύνονται στη διαχείρηση με απορίες και ερωτήσεις είναι απαραίτητο να αναγράφουν και το e-mail τους για τη δυνατότητα απάντησης.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την βοήθεια σας!