Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Προτάσεις: Νew tv series!

Καθώς διανύουμε τη μέση της σεζόν 2017-2018, τα τηλεοπτικά κανάλια έρχονται με νέες προτάσεις για να διανθίσουν το πρόγραμμά τους και να μας γνωρίσουν μερικές καινούριες σειρές. Κάποιες από αυτές που μας φάνηκαν ενδιαφέρουσες είναι οι παρακάτω! Για πάμε να δούμε τι παίζει στα τηλεοπτικά δρώμενα:

The crossing.


Πρόκειται για μια σειρά επιστημονικής φαντασίας που ίσως και να αποτελεί τον κρυμμένο άσσο του ABC για τη νέα σεζόν. Η σειρά μας μεταφέρει σε μια μικρή παραθαλάσσια πόλη τη στιγμή που έρχονται να ζητήσουν άσυλο 47 πρόσφυγες που προέρχονται από μια εμπόλεμη χώρα. Ως εδώ όλα καλά, το περίεργο όμως είναι ότι αυτή η χώρα είναι η Αμερική και αυτός ο πόλεμος πρόκειται να γίνει σε 180 χρόνια από σήμερα. Όσο οι αρχές και οι κάτοικοι προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι αυτής της νέας άφιξης, τόσο περισσότερες ερωτήσεις θα εγείρονται και οι ζωές τους πρόκειται να αλλάξουν με τρόπο που δεν είχαν φανταστεί.

Η σειρά θα ξεκινήσει να προβάλλεται από 2 Απριλίου και κάθε Δευτέρα από το κανάλι ABC.


Deception.


Μία ακόμη πρόταση για φέτος από το κανάλι ABC είναι και το Deception. Πρόκειται για μία αστυνομική σειρά με μια δόση από μαγικά τρικ. Όταν ο γνωστός στο είδος του θαυματοποιός, Cameron Black (υποδυόμενος από τον Jack Cutmore - Scott), ξεκινάει να συνεργάζεται με το FBI για να βοηθήσει να συλληφθούν εγκληματίες, αλλάζουν τα δεδομένα της σύλληψης όπως τα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Ο Cameron μας συστήνει την τέχνη της απάτης, της ψευδαίσθησης και της επιρροής με τον δικό του ιδιαίτερο και ορισμένες φορές άτσαλο αλλά και όλως παραδόξως αποτελεσματικό τρόπο.

Η σειρά προβάλλεται κάθε Κυριακή μέσα από το κανάλι του ABC.


Τhe Resident.


Και επειδή δε γίνεται νέα σαιζόν χωρίς μία τουλάχιστον σειρά με ιατρικές υποθέσεις, έρχεται το Fox να μας προτείνει το "The Resident". Πρόκειται για μία σειρά με ιατρικά περιστατικά που εστιάζει στα πρώτα βήματα ενός ειδικευόμενου της ιατρικής από την πρώτη μέρα που εισέρχεται στο χώρο του νοσοκομείου και στα όσα έχει να αντιμετωπίσει. Πιο συγκεκριμένα, παρουσιάζει τόσο τα θετικά όσο και τα αρνητικά του τι μπορεί να συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες ενός νοσοκομείου.

Η σειρά προβάλλεται κάθε Δευτέρα μέσα από το κανάλι FOX.


Δέσποινα Ζησοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
Προσοχή: 1. Η σελίδα λειτουργεί σε εθελοντική βάση. Τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.
2. Όσοι και όσες απευθύνονται στη διαχείρηση με απορίες και ερωτήσεις είναι απαραίτητο να αναγράφουν και το e-mail τους για τη δυνατότητα απάντησης.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την βοήθεια σας!