Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Ποιοι είμαστεΟνομάζομαι Κωνσταντίνος Μπαλντίδης. Μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη αλλά η ζωή και οι επιλογές με πήγανε στη μητρόπολη. Σήμερα ζω και εργάζομαι, και πάλι, στην κόρη του Θερμαϊκού. Είμαι ένας μικρός ανθρωπολόγος που αγαπά να ζει, να χαμογελά και να γεύεται νέες εμπειρίες. Το «Δύναμη Σκέψης» είναι το μικρό μου δημιούργημα, καθώς αγαπώ να εκφράζομαι και να μοιράζομαι. Ονειρεύομαι, ελπίζω και αγαπώ και αυτά αποτυπώνονται στη γραφή μου. Λατρεύω το όμορφο και θέλω να το προβάλω! Η γραφή είναι διέξοδος για εμένα. Περισσότερες σκέψεις και δουλειά μου θα βρείτε στη σελίδα του Δύναμη Σκέψης στο instagram, της οποίας είμαι δημιουργός και διαχειριστής.


Ονομάζομαι Δέσποινα Ζησοπούλου, γεννήθηκα τον Ιανουάριο του 1991 και κατάγομαι από τη Θεσσαλονίκη. Έκανα ένα πέρασμα από το τμήμα Νομικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης κι έκτοτε προσπαθώ να χαράξω το μονοπάτι μου και να πορεύομαι με τα θέλω μου. Από παιδί ακόμη κρατούσα συνέχεια στα χέρια μου χαρτί και μολύβι κι έτσι μου έμεινε να σκαρώνω ιστορίες και να περιπλανιέμαι σε στιχάκια και ποιήματα. Εδώ και λίγα χρόνια έχω την τιμή να ανήκω στην υπέροχη ομάδα του Δύναμη Σκέψης, όπου μέσα από τα κείμενα μου προσπαθώ να βρω μαζί σας απαντήσεις στους κατά καιρούς προβληματισμούς μου. Επίσης, λατρεύω να σας συστήνω τα διάφορα μουσικά ακούσματα που κεντρίζουν το ενδιαφέρον μου. Εάν οι σκέψεις μου βοηθήσουν έστω και έναν άνθρωπο, νιώθω πως αυτό είναι το ομορφότερο δώρο! Τους τελευταίους μήνες ασχολούμαι και με την προσωπική μου σελίδα στο instagram DebbieLand, έναν κόσμο συναισθημάτων και σκέψεων!

Ονομάζομαι Ευαγγελία Μπουρντούβαλου. Ως γνήσιο παιδί της επαρχίας αγαπώ και σέβομαι τις παραδόσεις και τον πολιτισμό, κάτι που αποτυπώνεται και στις σπουδές μου ως κοινωνική ανθρωπολόγος. Είμαι ευαίσθητη και μου αρέσει να εκφράζω τις σκέψεις μου μέσα από τη γραφή. Η μόδα, τα ρούχα και οι γρήγορες συνταγές είναι μερικά μόνο από τα αντικείμενα με τα οποία ασχολούμαι στο Δύναμη Σκέψης. Το «Δύναμη Σκέψης», του οποίου είμαι νονά, αποτελεί τον καταλληλότερο χώρο για να εκφράσω όσα σκέφτομαι και θέλω να ειπωθούν. Πιστεύω στον άνθρωπο και τη ζωή!Ονομάζομαι Σμαράγδα Θεοδωρίδου και κατάγομαι από την Θεσσαλονίκη, όπου και ζω όλη μου την ζωή, με ένα πενταετές διάλειμμα που διέμενα στη Νέα Υόρκη. Είμαι απόφοιτος του τμήματος Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και δουλεύω επάνω στο αντικείμενο. Όταν δεν ασχολούμαι με δικόγραφα, μου αρέσει να παίζω video games και να βρίσκομαι με καλές παρέες. Εάν δε υπάρχει και οικονομική δυνατότητα, τότε έχουμε το κορυφαίο: συνδυασμός καλής παρέας με ωραία ταξίδια!Ονομάζομαι Αντώνης Καρατζής. Γεννήθηκα το 1992 στον Πειραιά στην πόλη που κατάγομαι και μένω ακόμη. Λατρεύοντας τη θάλασσα τελείωσα το ναυτιλιακό τμήμα του πανεπιστημίου Πειραιώς και εκτός από την αρθρογραφία εργάζομαι και σε ένα ναυτιλιακό γραφείο. Θα έλεγα ότι είμαι συλλέκτης εμπειριών από ταξίδια καθώς έχω επισκεφτεί πολλές χώρες μέχρι στιγμής αντλώντας πολιτιστικές , πολιτικές και κοινωνικές γνώσεις. Στο δύναμη σκέψης, ως το πιο νέο μέλος , γράφω για ανθρώπους που άλλαξαν με τις πράξεις τους τη ροή της ιστορίας και διαμόρφωσαν τον κόσμο όπως τον ξέρουμε σήμερα. Γράφω επίσης για γεγονότα που αξίζει να γίνουν ευρέως γνωστά. Είναι κάτι που απλά μου αρέσει να κάνω στον ελεύθερο μου χρόνο μου ελπίζοντας και οι αναγνώστες της σελίδας να απολαμβάνουν στον ίδιο βαθμό το περιεχόμενο των άρθρων μου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
Προσοχή: 1. Η σελίδα λειτουργεί σε εθελοντική βάση. Τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.
2. Όσοι και όσες απευθύνονται στη διαχείρηση με απορίες και ερωτήσεις είναι απαραίτητο να αναγράφουν και το e-mail τους για τη δυνατότητα απάντησης.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την βοήθεια σας!