Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Hello Monday!


Δευτέρα πρωί, μια ζεστή κούπα τσάι (μύρτιλο) στο τραπέζι και το παράθυρο ανοιχτό να μπει ο ήλιος για να ζεστάνει το σπίτι. Ο χρόνος κυλάει και πλησιάζει η ώρα να ξεκινήσω για τη δουλειά. Μια νέα εβδομάδα ξεκινά γεμάτη θετικές σκέψεις και δημιουργική διάθεση. Η Δευτέρα είναι η μέρα που θέτουμε στόχους και ανασυγκροτούμε τις σκέψεις μας: Τι θα κάνω; Πώς θα το υλοποιήσω; Τι έχω κανονίσει για την τάδε ημέρα; Τι ώρα έχω ραντεβού με τον/την τάδε; Είναι η ημέρα που σου δίνει την εντύπωση πως έχεις αρκετό χρόνο γιατί βρίσκεσαι στην αρχή της εβδομάδας. Παράλληλα, δε θα το κρύψω, υπάρχει πάντα μια μικρή μελαγχολία καθώς σηματοδοτεί το τέλος του Σαββατοκύριακου. 

Ζήσε τη μέρα σου, άδραξε το χρόνο που σου δίνεται, ρούφηξε κάθε λεπτό που περνάει! Ζήσε δυνατά, χάραξε στιγμές στη μνήμη σου και φώναξε ηχηρά μπροστά στον καθρέφτη σου "μια νέα όμορφη μέρα ξεκινάει"! Ο, τι κι αν περνάμε, ζούμε και βιώνουμε είναι καλό να εστιάζουμε στα θετικά (είτε είναι Δευτέρα είτε οποιαδήποτε άλλη ημέρα). Καλή εβδομάδα αγαπημένε αναγνώστη! 


Κωνσταντίνος Μπαλντίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
Προσοχή: 1. Η σελίδα λειτουργεί σε εθελοντική βάση. Τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.
2. Όσοι και όσες απευθύνονται στη διαχείρηση με απορίες και ερωτήσεις είναι απαραίτητο να αναγράφουν και το e-mail τους για τη δυνατότητα απάντησης.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την βοήθεια σας!