Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

Απολέπιση σώματος με σπιτικά υλικά!

Ποιος είπε ότι τα προϊόντα που έχουμε στο ντουλάπι της κουζίνας μας έχουν μόνο μαγειρική χρήση; Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι μπορούμε να φτιάξουμε με απλά υλικά και χωρίς κόστος. Εμείς σήμερα θα σας πούμε πως μπορείτε να φτιάξετε scrub για απολέπιση σώματος με δύο μόνο υλικά!

Υλικά:

Ζάχαρη
Γάλα


Εκτέλεση:

Αναμιγνύετε σε ένα μπολ ίσες ποσότητες ζάχαρης με γάλα. Π.χ. 5 κ.σ. ζάχαρη, 5 κ.σ. γάλα. Έπειτα, το απλώνετε σε νωπή επιδερμίδα με απαλές κυκλικές κινήσεις. Ξεπλύνετε το και ιδανικά απλώστε μια ενυδατική κρέμα. 

Και κάπως έτσι μόλις κάναμε την σπιτική απολέπιση μας!

Ευαγγελία Μπουρντούβαλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
Προσοχή: 1. Η σελίδα λειτουργεί σε εθελοντική βάση. Τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.
2. Όσοι και όσες απευθύνονται στη διαχείρηση με απορίες και ερωτήσεις είναι απαραίτητο να αναγράφουν και το e-mail τους για τη δυνατότητα απάντησης.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την βοήθεια σας!