Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

Pinterest, η καλλιτεχνική όψη των κοινωνικών δικτύων!


Τα κοινωνικά δίκτυα είναι κομμάτι της καθημερινότητας μας! Όλο και περισσότερες πλατφόρμες κοινωνικών δικτύων μπαίνουν στη ζωή μας και στα κινητά μας (ως εφαρμογές). Ένα εξαιρετικό κοινωνικό δίκτυο, που διαφέρει από τα υπόλοιπα, είναι το Pinterest. Το συγκεκριμένο μέσο δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να συλλέξει φωτογραφίες σε άλμπουμ, τα οποία έχουν τίτλους που ο ίδιος έχει δώσει, π.χ. Street Art, και στη συνέχεια να τις μοιραστεί με τους ακόλουθους του. Οι φωτογραφίες που περιλαμβάνει δεν έχουν τόσο προσωπικό χαρακτήρα αλλά περισσότερο καλλιτεχνικό. Η ποιότητα των φωτογραφιών-στιγμιότυπων είναι βασικό χαρακτηριστικό και πλεονέκτημα του Pinterest. Έτσι, λοιπόν, έψαξα, με τη σειρά μου και βρήκα τις 10 αγαπημένες (μου) και πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες από το  Pinterest και στις παρουσιάζω. Απολαύστε: 

1. Το ποντικάκι των δρόμων
2. Ο πονηρός λαγός


3. Η περιέργεια


4. Το μολύβι των πεζοδρομίων


5. Ο ισορροπιστής


6. Ο κρυωμένος 7. Το δελφίνι της λεωφόρου 


8. Μουσική σκάλα


9. Η μικρή Ολλανδέζα


10. Ένα χρυσόψαρα μέσα στη γυάλα

Βρείτε περισσότερες εικόνες στο https://gr.pinterest.com/
Δείτε το προφίλ μας στο Pinterest εδώ

Σημαντική σημείωση: Οι εικόνες που παρατίθενται δεν μου ανήκουν. Συλλέχθηκαν από τη πλατφόρμα του Pinterest. 

Κωνσταντίνος Μπαλντίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
Προσοχή: 1. Η σελίδα λειτουργεί σε εθελοντική βάση. Τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.
2. Όσοι και όσες απευθύνονται στη διαχείρηση με απορίες και ερωτήσεις είναι απαραίτητο να αναγράφουν και το e-mail τους για τη δυνατότητα απάντησης.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την βοήθεια σας!