Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Μπαστουνάκια πορτοκαλιού με σοκολάτα!


Σήμερα φτιάχνουμε μια νόστιμη συνταγή που δοκιμάσαμε και με τη σειρά μας, σας την προτείνουμε! Πρόκειται για τα μπαστουνάκια πορτοκαλιού με σοκολάτα! Για πάμε να δούμε τι υλικά χρειαζόμαστε και πως μπορούμε να φτιάξουμε τα μπαστουνάκια μας!


                  Υλικά:

  • Φλούδες από 2 πορτοκάλια
  • 120 gr κουβερτούρα
  • 1/2 σφηνάκι κονιάκ
  • 1/2 ποτήρι ζάχαρη
  • 1 κ.γ. μαργαρίνη 


Εκτέλεση:

Πρώτα, κόβουμε τις φλούδες πορτοκάλι σα μπαστουνάκια και αφαιρούμε από την εσωτερική πλευρά το άσπρο μέρος. Αφήνουμε τις φλούδες για ένα βράδυ σε ένα μπολ με νερό. Έπειτα, στραγγίζουμε τις φλούδες από το νερό και τις βράζουμε για περίπου 5 λεπτά σε ένα ποτήρι νερό με το 1/2 ποτήρι ζάχαρης. Στη συνέχεια, στραγγίζουμε πάλι τις φλούδες και τις αφήνουμε να στεγνώσουν επάνω σε χαρτί κουζίνας. Μετά, λιώνουμε την κουβερτούρα με την μαργαρίνη και το κονιάκ και βουτάμε τις φλούδες πορτοκάλι μέσα στην σοκολάτα. Επόμενο βήμα, είναι να τις τοποθετήσουμε σε αλουμινόχαρτο και να τις βάλουμε για μισή ώρα στο ψυγείο ώστε να παγώσει η σοκολάτα.


Και τα μπαστουνάκια μας είναι έτοιμα! Καλή επιτυχία και καλή μας όρεξη!Ευαγγελία Μπουρντούβαλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
Προσοχή: 1. Η σελίδα λειτουργεί σε εθελοντική βάση. Τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.
2. Όσοι και όσες απευθύνονται στη διαχείρηση με απορίες και ερωτήσεις είναι απαραίτητο να αναγράφουν και το e-mail τους για τη δυνατότητα απάντησης.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την βοήθεια σας!